Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde Temiz Kampüs Etkinliği

Tem 02

Üniversitemiz Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi “Temiz Üniversite Temiz Düzce” sosyal sorumluluk projesi kapsamında, akademik ve idari çalışanlarımızın katılımıyla Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi Yerleşkesi’nin temizliğini gerçekleştirdi.

“Temiz Üniversite Temiz Düzce” sloganıyla Üniversitemiz Rektörlüğünce başlatılan etkinliğe;  Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hüsrev Çelik, öğretim elemanları ve idari personelimiz katılım gösterdi.

Dünya sıralamasında “Yeşil Üniversiteler” listesine girme başarısını gösteren Üniversitemiz, eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve geliştirme alanlarında olduğu gibi sosyal sorumluluk alanlarında da projeler üretip, şehrimize, bölgemize ve ülkemize katkı sunmaya devam ediyor.