Yükseköğrenime İngilizce İle Adım Atın!

Tem 29

Yükseköğrenime İngilizce İle Adım Atın!

Alanınızla ilgili bazı dersleri İngilizce olarak takip etmek, Erasmus vb. yurtdışı olanaklarından faydalanmak istemez misiniz?

2019 – 2020 Eğitim-Öğretim Yılında Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler, İşletme, Mühendislik, Orman, Spor Bilimleri ve Teknoloji Fakültelerinin Normal ve İkinci Öğretim Bölümlerinden herhangi birine kayıt yaptırmaya hak kazandıysanız, bir yıl süreli ücretsiz İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfında öğrenim görebilirsiniz. Bir yıllık hazırlık eğitimi sonunda, B1+ ve üstü bir düzeye ulaşabilirsiniz. www.ydy.duzce.edu.tr web adresini ziyaret edip, ‘2019-2020 İngilizce Hazırlık Sınıfı’ sekmesinden İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca, ydy@duzce.edu.tr mail adresine sorularınızı gönderebilirsiniz.