Öğretim Üyemiz Yaptığı Çalışma İle Finalistler Arasına İsmini Yazdırdı

Ağu 26

Üniversitemiz İşletme Fakültesi Dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Gür, yaptığı çalışmayla Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı’nın (TTGV) düzenlediği 2019 TTGV Finalistleri arasına girme başarısını gösterdi.

İşletme Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ufuk Gür, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı  (TTGV) tarafından teknoloji, inovasyon yönetimi ve girişimcilik alanlarında ekosisteme katkı sağlamış 40 yaş altı profesyonellere yönelik düzenlenen TTGV Ödülleri’nde Dr. T. Fikret Yücel Ödülü Kategorisinde değerlendirildi. Dr. Öğr. Üyesi Gür’ün hazırlamış olduğu “Temel Bilimler ve Mühendislikte Akademik Girişimciliği Belirleyen Faktörler” doktora tezi çalışması finalistler arasında yerini aldı.

Aday gösterilme usulüyle başvuru alınan ödüllerde, Dr. Ufuk Gür, 2016 yılında tamamladığı “Temel Bilimler ve Mühendislikte Akademik Girişimciliği Etkileyen Faktörler” doktora tezi ile aday gösterildi. Dr. T. Fikret Yücel Ödülü, Ar-Ge, inovasyon, bilim ve teknoloji politikaları ve teknoloji yönetimi alanlarında Türkiye odaklı yapılmış araştırma çalışmalarını (tez, makale, yayın, vb.) desteklemek ve teşvik etmek amacıyla düzenleniyor.

Dr. T. Fikret Yücel Ödülü sonuçları Aralık 2019’ da açıklanacak.