Rektörümüz Üniversitemizde Görev Yapan Gaziler, Şehit ve Gazi Yakınları İle Bir Araya Geldi

Eyl 23

Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Gaziler Günü kapsamında Üniversitemizde görev yapan gaziler, şehit ve gazi yakınları ile bir araya geldi.

Rektörlük Çalıştay Salonu’nda gerçekleşen programa; Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç ve Genel Sekreterimiz Hasan Sadi Ateş katıldı.

Üniversitemizde görev yapan gaziler, şehit ve gazi yakınları ile yakından ilgilendiklerini, sorunlarını çözmeye hazır olduklarını ve kapılarının her zaman onlara açık olduğunu ifade eden Rektörümüz, ülkemizin güvenliği ve istikbali için hayatlarını ortaya koyan gazilerimize şifalar, şehitlerimize de Allah’tan rahmet diledi.

Bu buluşmaları geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Rektörümüz, tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutlayarak kendilerine iş hayatlarında huzur ve başarı dileklerinde bulundu.