Öğrencilerimiz İçin 5. Açık Mutfak Etkinliği Gerçekleştirildi

Eki 17

Yenilikçi uygulamalar konusunda öncü yükseköğretim kurumu olan Üniversitemiz, “Açık Mutfak: Yemeğim Nasıl Pişiyor?” etkinliğinin beşincisini gerçekleştirdi.

Beslenmek hizmetlerindeki şeffaflığıyla da adından söz ettiren Üniversitemiz, her Çarşamba günü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yürütülen proje ile yemekhanelerde yürütülen hizmetleri öğrencilerine açarak önemli bir sosyal faaliyet yürütüyor.

Yeni eğitim-öğretim döneminde de devam eden “Açık Mutfak: Yemeğim Nasıl Pişiyor” etkinliğinde, tüm alanlarda olduğu gibi beslenme hizmetleri alanında da yürütülen işleyiş öğrencilere şeffaf bir şekilde gösterildi.

Açık Mutfak etkinliği ile öğrencilerimiz, Konuralp Yerleşkesi merkez mutfağında bir yemeğin ham maddeden sofraya kadar olan yolculuğundaki tüm aşamaları görme imkanı elde etti. Etkinlikte, öğrencilerimize Beslenme Hizmetlerinde görev yapan Gıda Mühendisleri eşliğinde mutfağın yanı sıra tüm depolar, bulaşıkhaneler ve hazırlık alanları gezdirilerek çeşitli ikramlarda bulunuldu.

“Açık Mutfak: Yemeğim Nasıl Pişiyor?” etkinliğine katılmak isteyen öğrencilerimiz, sksbeslenme@duzce.edu.tr internet adresinden ya da 0380 542 11 16 numaralı telefondan katılım taleplerini iletebiliyor.