Üniversitemizde Miniklere “Çocuklarda Sağlıklı Beslenme ve Güçlü Bağışıklık” Anlatıldı

Kas 22

Üniversitemiz Çocuk Endokrinoloji Bilim Dalı, Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin iş birliğiyle hazırlanan “Çocuklarda Sağlıklı Beslenme ve Güçlü Bağışıklık” adlı program Üniversitemiz Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi İstiklal Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz öğretim elemanları Prof. Dr. İlknur Arslanoğlu, Prof. Dr. C. Elif Öztürk, Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Topçu Bilir’in katkıları ile düzenlenen etkinlikte, tiyatral oyunlarla sağlıklı beslenme yöntemleri anlatıldı. Şehrimiz çocuklarına yönelik gerçekleştirilen etkinlikte verilen konferans sonrasında üniversitemiz öğrencilerinin renkli kostümlerle rol aldığı müzikal çocuk oyunu ile miniklere yararlı ve zararlı yiyecekler tanıtıldı. Çocukların öğrenirken eğlendiği etkinlikte, beslenme konusunda farkındalık kazanması sağlandı.