Ömer Seyfettin Akdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret

Kas 27

Düzce Ömer Seyfettin Akdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Üniversitemizi ziyaret ederek Fakültelerimiz ve bölümlerimiz hakkında bilgilendirildi.

Ömer Seyfettin Akdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Üniversitemiz Mühendislik ve Tıp Fakülteleri ile Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’ni ziyaret ederek Üniversitemiz yetkililerinden bölümler ve eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında önemli bilgiler edindi.

Öğretmenleri rehberliğinde Üniversitemiz laboratuvar ve dersliklerini ziyaret eden ve inceleyen konuk öğrenciler, merak ettikleri soruları sorarak kafalarındaki soru işaretlerini giderdi. Üniversite eğitimini ve kampüs yaşamını yakından görme imkanını elde eden konuk öğrenciler ve öğretmenler, kendilerine bu fırsatı sağlayan Üniversitemize teşekkür ettiler.