Akçakoca MYO’da Hukuk ve Adalet Söyleşisi

Ara 17

Üniversitemiz Akçakoca Meslek Yüksekokulu’nda “Hukuk Alanında Kariyer Günleri” etkinliği kapsamında ‘Hukuk ve Adalet Söyleşisi’ gerçekleştirildi.

Programa; Akçakoca Cumhuriyet Savcıları Samet Yelis ve Oğuzhan Yardım,  Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Mesci, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz katıldı.

Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Mesci’nin açılış konuşmasıyla başlayan programda Cumhuriyet Savcıları Samet Yelis ve Oğuzhan Yardım, hukuk alanında mesleki gelişime yönelik bilgilerini ve tecrübelerini paylaştı. Bu alanda toplum nezdinde merak edilen önemli soruların da cevap bulduğu etkinliğe öğrencilerimizin ilgisi yoğun oldu.

Söyleşi sonrasında Cumhuriyet Savcıları Samet Yelis ve Oğuzhan Yardım’a, Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Meslek Yüksekokulumuz adına Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Mesci tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.