Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nda Harita ve Kadastro Söyleşisi Gerçekleştirildi

Ara 20

Üniversitemiz Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Harita Kadastro programı öğretim elemanları tarafından mesleki gelişim ve sosyalleşme amaçlı söyleşi düzenlendi.

Programa; Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Harita Mühendisi Nurhan Kartal, Düzce Kadastro İl Müdürü Harita Mühendisi Cihad Bilgehan Yalçın, Düzce İl Afet ve Acil Durum Müdürü Harita Mühendisi Ali Kartal ve Bektaş Harita Yöneticisi Harita Mühendisi Ersel Bektaş katıldı.

Katılımcılar öğrencilerimize mesleki bilgi ve tecrübelerini aktarırken, öğrencilerimiz de alanlarına yönelik mesleki farklılıkları tanıma imkanı buldu. Soru ve cevap bölümüyle devam eden etkinlik, katılımcılara teşekkür belgesi ve hediyelerinin takdim edilmesi ile son buldu.