Üniversitemiz Öğrencileri 2020’nin İlk Ziyaretini Yaşlılar Konukevine Gerçekleştirdi

Oca 06

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık ve Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı Programı 2. sınıf öğrencileri yeni yılın ilk ziyaretini Akçakoca Kızılay Yaşlılar Konukevi'ne gerçekleştirdi.

Yaşlı Bakımı İlke ve Uygulamaları-3 Dersi kapsamında düzenlenen sosyal sorumluluk etkinliğine;  Yaşlı Bakımı Programı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serap Bayram, Öğr. Gör Dr. Yeliz Dinçer, Öğr. Gör. Dr. Esra Usta, Öğr. Gör Tuğçe Şık ve öğrencilerimiz katıldı.

Yaşlılar ile öğrencilerin hoş zaman geçirerek paylaşımlarda bulunduğu etkinlikte, kurum yöneticileri ile gelecekte planlanabilecek çalışmalar ve etkinlikler konusunda fikir alışverişinde de bulunuldu. Öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız, ziyaretten dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getiren Akçakoca Kızılay Yaşlılar Konukevi yetkililerine ve sakinlerine, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Program birlikte hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.