Üniversitemiz Zonguldak’ta Öğrencilerle Buluştu

Mar 05

Üniversitemiz, Eket Fuarcılık tarafından düzenlenen "Zonguldak Üniversite Tercih Günleri" etkinliğine katılarak Zonguldaklı öğrencilerle bir araya geldi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kongre Merkezi'nde düzenlenen, devlet ve vakıf üniversitelerinin katılım sağladığı etkinlikte Üniversitemizi, İletişim ve Tanıtım Koordinatörlüğü temsil etti.

Öğrenciler tarafından Üniversitemiz standına yoğun ilginin gösterildiği etkinlikte; Fakültelerimiz, Yüksekokullarımız, Meslek Yüksekokullarımız ile lisans ve ön lisans programlarımız hakkında önemli bilgiler paylaşıldı.

Üniversitemizin başarıları, kampüs yaşamı, öğrenci toplulukları, değişim programları, sosyal, kültürel ve bilimsel etkinlikler gibi daha birçok konuda faydalı bilgilerin aktarıldığı tanıtım fuarında, Üniversitemizin yükseköğrenimde doğru bir tercih olduğu vurgulandı.