Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda 18. Açık Kapı Günü Gerçekleştirildi

Mar 06

Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından hayata geçirilen ve tüm birimlerimize yayılan “Açık Kapı” uygulaması, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımızın Akçakoca Yerleşkesiyle ilgili görüşlerini, düşüncelerini, gözlemlerini, tespitlerini, eleştirilerini, önerilerini dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla düzenlenen 18. Akçakoca Açık Kapı Gününde, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Mesci; öğretim üyelerimizi, öğretim elemanlarımızı, idari personelimizi, öğrencilerimizi ve dış paydaşlarımızı makamında kabul etti.

18. Açık Kapı Gününe idari personellerimiz, öğrencilerimiz ile dış paydaşlarımızdan Akçakoca’da hizmet veren Fitbulls Spor Salonu İşletmecisi Serdar Kibar katılım gösterdi. Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile ilgili sorunlarını, düşüncelerini, görüşlerini ve iyileştirme önerilerini dinleyen Doç. Dr. Muammer Mesci; kendilerine iletilen konular hakkında değerlendirmelerde bulunarak, yöneltilen soruları cevapladı.

Açık Kapı Uygulaması, katılım sağlayan herkese Yerleşkemiz Yöneticileri tarafından teşekkür edilmesiyle son buldu.