Üniversitemiz YÖK Sanal Fuarında Öğrencilerle Buluşuyor

Ağu 04

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen "Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020" ye katılan Üniversitemiz, öğrencileri bilgilendirmeye ve onlara yol göstermeye devam ediyor.

Kovid-19 salgın sürecinde, üniversite tercihi yapacak olan öğrenciler için olası riskleri en aza indirgeyerek onları üniversitelerle buluşturmak amacıyla düzenlenen yükseköğretim kurumları tanıtım fuarı,  04-07 Ağustos 2020 tarihleri arasında https://sanalfuar.yok.gov.tr internet adresi üzerinden online olarak gerçekleştiriliyor.

200 yükseköğretim kurumunun katılımı ile gerçekleştirilen ve canlı tanıtım etkinlikleri, üniversite adaylarıyla sesli ve görüntülü görüşme, öğrencileri merak ettikleri hususlarda canlı sohbet yoluyla bilgilendirme gibi birçok imkanın sunulduğu sanal fuarda Üniversitemiz de yerini aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın da tanıtım ofisini ziyaret ederek öğrencilerden gelen sorulara içtenlikle cevap verdiği fuarda tanıtım görevlilerimiz, Üniversitemizin; Fakülteleri, Yüksekokulları, lisans ve ön lisans programları, başarıları, sosyal, bilimsel ve kültürel imkanları, burs olanakları, kampüs hayatı, sosyal tesisleri, öğrenci değişim programları gibi daha birçok konuda öğrencileri aydınlatarak Üniversitemizin yükseköğrenimde doğru bir tercih olduğunu vurguluyorlar.