TEKNOFEST 2021 TEKNOLOJİ YARIŞMALARI

Oca 12

Değerli Öğrencilerimiz ve Öğrenci Topluluklarımız,

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali “TEKNOFEST” heyecanı yeniden başlıyor. Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye’nin bilim ve mühendis alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST’in heyecanına ortak olup Türkiye tarihinin en büyük ödüllü Teknoloji Yarışmalarında yerinizi alabilirsiniz.

21-26 Eylül tarihleri arasında yeniden İstanbul’da gerçekleşecek olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’in bir parçası olmak, Türkiye’yi Milli Teknoloji Hamlesi hayallerine bir adım daha yaklaştırmak istiyoruz.

Üniversitemiz tarafından TEKNOFEST 2021 yarışmalarına katılacak takımlarımıza malzeme, ulaşım vb. destek sağlanacaktır.

TEKNOFEST 2021’de yarışma hakkını elde etmek için son başvuru tarihi 28 Şubat 2021’dir.

Kategoriler hakkında detaylı bilgi ve başvurulara  https://www.teknofest.org/ internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü