23.09.2021

2021-2022 GÜZ Dönemi 3. YEDEK KAYIT Öğrenci Listeleri

2021-2022 GÜZ DÖNEMİ ÖĞRENCİ ALIMI 3. YEDEK KONTENJANLARI AŞAĞIDA TABLODA BELİRTİLMİŞTİR.

Aşağıdaki listelerde ilan edilen yedek adaylar 23 Eylül 2021 tarihi saat 23.59'a kadar http://ebasvuru.duzce.edu.tr/ adresinden kesin kayıtlarını yapabilirler.

- Kesin kayıtlar 23 Eylül 2021 tarihinde saat 23.59'a kadar http://ebasvuru.duzce.edu.tr/ sayfasından istenen belgeler sisteme yüklenerek yapılacaktır. Enstitüye elden evrak teslimi ve dosya doldurma gibi işlemler olmayacaktır. (Adaylar, ön başvuruda e-postalarına gelen Güvenlik kodu ve T.C. kimlik numaraları ile kayıt yapabileceklerdir.)

- Sisteme evraklarınızı yükledikten sonra kontrol ediniz. Yükleme yaptıktan sonra "Kaydet", "Kesin Kaydı Tamamla" gibi bir buton çıkmayacaktır. Evraklarınız yüklendiyse yapmanız gereken başka bir şey yoktur. Enstitü evrakları kontrol ettikten sonra kaydı tamamlayacaktır. Eğer bir sorun olursa adaya geri dönüş yapılacaktır.

- Ön başvuru aşamasında sisteme girilen bilgiler ile yüklenen belgelerdeki bilgilerin aynı olması gerekmektedir. Eksiklik, farklılık olması durumunda adayın kesin kaydı iptal edilir. Yedek sonuçların açıklandığı listede başka yedek kontenjan varsa, sonraki yedek aday kayıt hakkı kazanır.

- Biyometrik Fotoğraf yüklenmesi gerekmektedir. Farklı fotoğraf yükleyen adayların kayıtları yapılmayacaktır.

- Tezsiz Yüksek Lisans programlarında dönem ücreti 2200 TL, Protokoller ile kayıt olanlarda ise 1540 TL’dir. Dönem ücretleri Ders Kayıtları zamanı ödenecektir. (Tezsiz programlar toplamda 3 dönemdir.)

Kesin Kayıtta İstenen Evraklar:

1-E-Devletten alınan Mezuniyet Belgesi (Doktora programlarına kayıt olacaklar hem lisans hem de yüksek lisans belgelerini yüklemelidir)

2-Transkript (1.Öncelik E-Devletten alınan belge, 2. Öncelik Elektronik imzalı belge 3. Öncelik ıslak imzalı belge) – (Doktora programlarına kayıt olacaklar hem lisans hem de yüksek lisans transkriptlerini yüklemelidir.)

3-ALES Sonuç Belgesi (Sonuç Belgesi Kontrol Kodu gözükmelidir)

4-Yabancı Dil Belgesi (Doktora programlarına kayıt olacaklar ve başvuru şartlarında yabancı dil puanı olan yüksek lisans programına kayıt olacaklar yüklemelidir.)

5-E-Devletten alınan Askerlik Durum Belgesi 

6-E-Devletten alınan Adli Sicil Durum Belgesi

7-Protokol kapsamında kayıt olacaklar için Çalışma Yeri Belgesi

8-Biyometrik Fotoğraf (Biyometrik fotoğraf dışında yükleme yapılması halinde kesin kayıt tamamlanmayacaktır.)

9-Pedagojik Formasyon Sertifikası (Başvuru şartlarında pedagojik formasyon sertifikası istenen programlara kayıt olacaklar yüklemelidir.)

Yedek listelerde adı olmayan bölümlerde; ya asıl listede hak kazananların hepsi kayıt yaptırmıştır ya da bölümün yedek kontenjanı yoktur. 

 

2021-2022 Güz Dönemi 3. YEDEK Öğrenci Alım Sonuçları: 

Eğitim Yönetimi ve Denetimi Tezli Yüksek Lisans - 15 Yıl Altı Kıdem

İnşaat Yüksek Lisans