28.06.2022

TÜBİTAK 1001 Projesi Bursiyer İlanı

TÜBİTAK 1001 PROJESİ BURSİYER İLANI

Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haldun MÜDERRİSOĞLU tarafından yürütülen ve TÜBİTAK 1001 programı kapsamında desteklenen “Rekreasyonel Faaliyetlerin Ekosistem Bileşenlerine Etkilerinin Mesafe İle Değişimlerinin Belirlenmesi: Yedigöller Milli Parkı Örneği” başlıklı projede çalışmak üzere 1 Yüksek Lisans bursiyeri aranmaktadır. Pozisyona uygun adayın Biyoloji Bölümü Lisans mezunu olması ve bitki bilimine akademik ilgiye sahip olması gerekmektedir. Burs miktarı aylık 4250 TL olup çalışma süresi 12 ayı kapsamaktadır. Bursiyerin Düzce Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Biyoloji Ana Bilim Dalında yüksek lisans aşamasına yeni başlayacak olması ve herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda çalışmaması beklenmekte olup tez danışmanlığı söz konusu projede araştırmacı olarak görev alan Doç. Dr. Hülya TORUN tarafından yapılacaktır.

Daha fazla bilgi için lütfen Doç. Dr. Hülya TORUN ile iletişime geçiniz. Başvurular (özgeçmiş dosyası ile birlikte) 1 Temmuz 2022 tarihine kadar hulyatorun@duzce.edu.tr e-mail adresine gönderilmelidir. Sözlü görüşmeler 18 Temmuz 2022 tarihinde yapılacaktır. Çalışma başlangıcı yüksek lisans kayıt aşamasından sonra gerçekleştirilecektir.

Not: Düzce Üniversitesi Lisansüstü Programlara Başvurular; 04.07.2022 - 08.07.2022 tarihleri arasında yapılacaktır.