26.11.2021

Fakültemizde "KPSS ve Kamuda Kariyer Zirvesi" konulu program düzenlendi.

Fakültemizde "KPSS ve Kamuda Kariyer Zirvesi" konulu program 25 Kasım 2021 tarihinde düzenlendi.
Fakültemizin konferans salonunda, Üniversitemiz Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi, Düzce Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ve Düzce PEGEM Akademi ve Rehberlik ve Psikososyal Destek Komisyonumuzun ortaklaşa düzenlediği programa, fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz katılım göstermiştir.

Açılış konuşmasını dekanımız Prof. Dr. Ayfer Gedikli hocamızın yaptığı toplantıda, Av. Abdurrahman Yılmazgöz, Süleyman Deniz, Önder Bayrak ve Sönmez Helimergin öğrencilere aydınlatıcı bilgiler vermişler; etkinliğin son bölümünde yapılan soru-cevap faslı ile öğrencilerimizin konu ile ilgili akıllarına takılan alanlarda açıklayıcı paylaşımlar yapmışlardır.  Konuşmacılara teşekkür belgeleri Dr. Öğr. Üyesi Ömer Limanlı ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hüsrev Çelik tarafından takdim edilmiştir.