26.11.2021

Öğrencilerimizden Akçakoca Belediye Başkanlığına Ziyaret

Düzce Üniversitesi Vizyon ve Atılım Topluluğu (DÜVAT) öğrencileri, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Süleyman Ağraş ile birlikte Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz'ı makamında ziyaret etti.

Topluluk öğrencileri, ziyaret vesilesiyle Akçakoca Belediye Başkanı’nın vizyonu ve projeleri hakkında bilgilenme fırsatı buldu. Genç üniversite öğrencilerini sıcak bir şekilde karşılayan ve onlara çeşitli tavsiyelerde bulunan Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz, “Başta aileniz olmak üzere milletiniz için zorluklar karşısında yılmadan çalışmaya devam ederseniz başarılarınız birbiri ardına gelecektir. Akçakoca’da bulunduğunuz süreçte desteğimizle sizin yanınızda olmaya devam edeceğim.” dedi.

Verimli geçen toplantı sonrasında Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz üniversite öğrencilerine bir sürpriz yaparak onlarla Akçakoca’da bir mekanda oturarak sohbet etti.