20.04.2022

FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİ İŞLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

 

EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ:

e-posta adresi      : ogrenciisleri.ef@duzce.edu.tr

Telefon                : 0380 5421355    Dahili: 2411-2412

 

BELGE İHTİYAÇLARINIZI ÖNCELİKLE E-DEVLET  KAPISI ÜZERİNDEN KARŞILAYINIZ.

ONAYLI  BELGE TALEPLERİNİZİ ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNDAN TEMİN EDİNİZ.

 İL DIŞINDA İSENİZ BELGE TALEP FORMUNU DOLDURARAK  E-POSTA YOLUYLA İLETİNİZ.

LÜTFEN TELEFONLA BİLGİ VE BELGE TALEBİNDE  BULUNMAYINIZ.

 

 Belge Talep Formu

 

Sevgili Öğrencilerimiz.

Belge taleplerinizi ve sorularınızı aşağıdaki sıralamaya göre yapınız.

1. Öğrenci Belgesi, Disiplin Belgesi, Transkript v.b.  belgeleri öncelikle e-Devlet Kapısı üzerinden temin ediniz. Cumhurbaşkanlığı'nın 13.10.2020 tarih ve 39370 sayılı "E-Devlet Kapısı Üzerinden Hizmet Sunumu" konulu yazısı gereği, e-Devlet Kapısı üzerinden temin edilen belgeleri tüm kamu kurum ve kuruluşları kabul etmek zorundadır. Bu belgelerin ayrıca onaylı ibraz edilmesi gerekmemektedir.

2. E-Devlet üzerinden temin edemediğiniz veya gerekli durumlarda ıslak imzalı olarak almak istediğiniz belge taleplerinizi, Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosundan temin edebilirsiniz.

3. Uzakta olmanız halinde onaylı olarak almak istediğiniz belge taleplerinizi, ekteki formu doldurarak imzalı şekilde ogrenciisleri.ef@duzce.edu.tr  e-posta adresine iletiniz. İmzasız olarak gönderilen dilekçeler işleme alınmayacaktır. Talep ettiğiniz belgeler için, iş akış süreci ve standartlarına göre en geç 2 (iki) iş gününde sizlere dönüş yapılacaktır.

4. Belge talebiniz haricinde ayrıca sorularınız varsa, sorularınızı ve konuyu açık bir şekilde yazarak  e-posta yoluyla iletiniz.

5. Zaruri durumlarda telefonla iletişime geçmenizin gerektiğinde, 380 542 13 55 No'lu dış hattı aradıktan sonra 2411 ve 2412 dahili numaraları tuşlayarak  öğrenci işleri birim sorumlusu ile iletişime geçiniz.

 

* Fakültemize ait bir adet telefon hattı bulunmaktadır. Gelen aramalara cevap verilmeye devam edildiğinde, bu arama sonlanana kadar ikinci bir aramaya santral izin vermemekte ve telefon meşgul çalmaktadır. Bilgi ve belge taleplerinizi telefonla iletmeniz durumunda, telefonların aşırı yoğun olması nedeniyle taleplerinize yeterli cevap verilememektedir. Bu nedenle  taleplerinizi daha hızlı alabilmemiz ve sizlere en kısa sürede geri dönüş yapabilmemiz için  ogrenciisleri.ef@duzce.edu.tr  bağlantı adresinden e-posta iletişim kanalı oluşturulmuştur.  Öğrenci işleri ile ilgili her türlü bilgi ve belge taleplerinizi bu e-posta adresi üzerinden detaylı olarak iletmeniz halinde sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır.