20.11.2023

Düzce Engelsiz Yaşam Merkezi Ziyareti

Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Öğretmenliği bölümü üçüncü sınıf öğrencileri güz döneminde almakta oldukları "Zihin Yetersizliğinde Yetişkinliğe Geçiş" dersi kapsamında dersi veren öğretim üyesi Dr. Fidan Özbey Gökçe koordinatörlüğünde Düzce Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret ettiler. Merkez müdürü Azize Yaman hanımefendi ve merkez Sosyal Hizmet uzmanı Ömer Doğancı beyefendi öğretmen adaylarına teknik gezi sürecinde rehberlik ettiler. Burada örenim gören yetişkinlik çağındaki zihinsel yetersizliğe sahip bireyler ile öğretmen adaylarını tanıştırdılar ve onların eğitim ortamları hakkında değerli bilgilerini paylaştılar.  İşbirliği kapsamında gelecek zamanlarda yapılması planlanan etkinlikler hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. Bir hatıra fotoğrafı ile teknik gezi sonlandırıldı.