22.04.2022

TechAnkara Proje Pazarı

STARTAP FinTech 2022

14-15-16 MAYIS 2022

Düzce Üniversitesi, Düzce Teknopark işbirliği ve İdeal Data, Startup Burada, İnfo Yatırım sponsorluğunda 14-15-16 Mayıs 2022 tarihlerinde Düzce Teknopark ’ta gerçekleştirilecek olan STARTAP FinTech 2022, fikirden-şirkete uzanan bir serüven için sizleri bekliyor.

48 saatlik uykusuz maratona katılarak Algoritmik Trade, Yapay Zeka, Kitle Fonlama, Blockchain, Ödeme Sistemleri, Portföy ve Risk Yönetimi, Büyük Veri İşleme, Analiz ve Dağıtımı vb. gibi konuları ile FinTech alanında teknoloji geliştirmek; Düzce Teknopark Kapsül Kuluçka Merkezi’nde yer alma şansına sahip olmak istiyorsan hemen başvur, büyük ödülleri kazanma fırsatı yakala!

STARTAP FinTech 2022 yaş, sınıf, bölüm sınırlamasının olmadığı, hayalindeki fikri hayata geçirmek için çalışabileceğin, fikrin yoksa da seçilen fikirlerden birine "hep destek tam destek" olmak için takıma katılıp çalışabileceğin, ücretsiz bir etkinliktir.

2016 ve 2021 yıllarında Düzce Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen ve 1000’den fazla girişimcinin başvuru yaptığı İş Fikri Yarışmalarında birbirinden farklı 200’den fazla fikir ortaya çıktı. Fikir sunumlarının oylandığı etkinliklerde, oylama sonucunda katılımcılar tarafından en çok oy alan fikirler ve diğer katılımcıların destekleriyle oluşturulan takımlar 48 saat boyunca çalışma yaparak mentörlerce desteklenmiş, yoğun bir çalışma temposunun ardından şirketleşmenin temelini atmaya başladılar.

STARTAP FinTech 2022 etkinliği ile katılımcılar, oluşturdukları ekipleriyle birlikte hafta sonu boyunca içlerindeki girişimciyi ortaya çıkarıp fikirlerini hayata geçirirken diğer girişimci adaylarıyla da tanışma fırsatı yakalayacaklar. Ayrıca etkinlik boyunca uzmanlardan birebir mentorlük alma imkanına sahip olacaklar. Etkinlik sonunda katılımcılar sadece yerel çapta değil, global çapta bir startup ailesinin parçası haline gelecekler.

14 Mayıs 2022 Cumartesi günü başlayacak olan etkinlik, katılımcıların fikirlerini sunması ve ardından seçilen fikirler doğrultusunda takımların oluşturulmasıyla devam edecek. 48 saat boyunca takımlar, alanında uzman eğitmenlerce verilecek kısa eğitimler mentorlerin destekleriyle çalışmalarını yürütüp fikirlerini bir iş modeline çevirecek ve olgunlaştıracaklar. Takımlar etkinlik sonrasında jüri önünde sunumlarını yapacaklar. Dereceye giren takımlar belirlenecek. Etkinlik, katılım ve dereceye girenlere başarı sertifikalarının verilmesiyle son bulacak.

1.lik Ödülü - 25.000₺

2.lik Ödülü - 15.000₺

3.lük Ödülü - 10.000₺

*ETKİNLİK DİLİ TÜRKÇE OLACAKTIR.

**ETKİNLİK 14 MAYIS CUMARTESİ SAAT 10.00’DA BAŞLAYACAKTIR.

***ETKİNLİK KAPANIŞ PROGRAMI 16 MAYIS PAZARTESİ SAAT 17.00’DE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

BAŞVURU İÇİN: www.startapfintech.com

BİLGİ İÇİN: girisimcilik@duzceteknopark.com.tr