11.07.2024

2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Yüzde On Dilimi

Fakültemiz ikinci öğretim öğrencilerinden %10'luk dilime giren öğrencilerin listesi aşağıdadır.  İlgili yönetmelik gereği yüzde on dilime girip indirimli harçtan yararlanacak öğrenciler dilime girdikleri dönemi takip eden yarıyılda indirimli harç öderler. Listede adı olup yüzde ondan yararlanır mı kısmında evet yazan öğrencilerimizin harç indirimleri 2023-2024 öğretim yılı bahar döneminde ÖBS'ye yansıyacak olup harcı indirimli olarak ödeyeceklerdir. Bu nedenle herhangi bir geri ödeme söz konusu olmayacaktır.

İlan edilen listeye itiraz süresi ilan tarihinden itibaren 7 (yedi) gündür. Listeye itiraz edecek öğrencilerimiz belirtilen süre içerisinde itiraz dilekçelerini if@duzce.edu.tr e-posta adresine tarayıp e-posta atabilecekleri gibi elden de Dekanlığımıza teslim edebilirler.

Yüzde On Dilime Giren Öğrenci Listesi için TIKLAYIZ.