11.07.2024

Yaz Okulu Harç İadesi

Fakültemiz örencilerinden (yaz okulunda dışarıdan gelip elektronik kayıtta Fakültemize kayıtlanan öğrenciler dahil) yaz okulunda çeşitli nedenlerle fazla ücret yatıranların 4 Temmuz 2024 Perşembe günü mesai bitimine kadar ekte yer yer alan "ücret iade talebi dilekçesi"ni doldurarak Fakültemize teslim etmeleri gerekmektedir. Öğrencilerimiz dilekçelerini elden teslim edebilecekleri gibi dilemeleri halinde dilekçelerini tarayıp if@duzce.edu.tr adresine e-posta atabilirler. e-posta gönderen öğrencilerin postalarının ulaştığına dair geri dönüş yapılmaktadır. Geri dönüş yapılmayan e-postalar tarafımıza ulaşılmadığı anlamı taşımaktadır.

Not: Yaz okulunda Üniversitemiz öğrencisi olup üniversite dışı öğrenci olarak kayıtlanan öğrenciler iki kat ücret ödedikleri için fazla yatırdıkları ücreti belirtilen tarihler içerisinde iade talebinde bulunmaları gerekmektedir.

Dilekçe Örneği