25.04.2023

Depremzede Ailelere Yönelik Destek Faaliyeti

Fakültemiz tarafından, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubatta meydana gelen depremlerde zarar görüp Düzce’ye gelen vatandaşlarımıza yönelik maddî ve manevî yardım ve destek faaliyetleri yürütülmüştür.

1. Öğretim elemanları bireysel olarak AFAD hesabına bağışta bulunulmuşÜniversitemizin yürüttüğü yardım kampanyasına destek sağlanmıştır.
  2. 10 kişilik bir ekip ile Zahid el-Kevseri KYK Yurdu'nda kalan depremzedeler ziyaret edilmiş, manevi destek verilmiş ve ihtiyaç tespiti yapılmıştır. Bu bağlamda muhtelif ihtiyaç malzemeleri alınarak yurda teslim edilmiştir.
  3. Düzce’de ev kiralayarak ikamet eden 58 aile ziyaret edilmiş ve manevi destek verilmiştir. Ziyaret edilen ailelerden 42’sine nakdî yardım veya alışveriş kartı desteği sağlanmıştır.
  4. Ayrıca ilgili aileler içerisinden 10 öğrenciye üç ay boyunca burs verilmesi kararlaştırılmıştır.