16.06.2022

YAZ OKULUNDA DERS ALACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

NOT1: Fakültemiz Yaz Okulu ders seçimlerinde ‘’ Farklı Birimden Ders Seç’’ menüsünden ders seçimi yapan öğrencilerimizin ders kayıt onayları yapılmayacaktır. Bu menü sadece diğer birimlerden alınacak Türk Dili , İngilizce ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap tarihi gibi dersler için kullanılacaktır. Türk Dili 1-2 ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1,2 derslerini almak isteyen öğrenciler bu dersleri Eğitim Fakültesinden İngilizce 1,2 derslerini almak isteyen öğrenciler İşletme Fakültesinden ders seçmelidir.

NOT2: Not ortalaması 2,25 altında olan öğrenciler alt yarıyıldan kaldıkları ve kendi dönem derslerini alabilmektedirler. Üst yarıyıldan sadece not ortalaması 2,25 üzerinde olan öğrenciler ders seçimi yapabiliriler.

NOT3: Yaz Okulu Harç Ücretini 17 Haziran saat 17:00 tarihine kadar yatırmayan öğrencilerimizin ders kayıtları onaylanmayacaktır.