13.12.2021

Öğrenci Temsilciliği Hk.

Üniversitemizde 2021-2022 ve 2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi Öğrenci Temsilciliği ve Öğrenci Konseyini belirlemek amacıyla yapılacak olan seçimler ile ilgili takvim ekte gönderilmektedir. Birimlerimizin Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri ve Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliği ve Düzce Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönergesi uyarınca gerekli iş ve işlemleri yapmaları gerekmektedir. Öğrenci temsilcisi adayı olma koşullarını sağlayarak aday olmak isteyen öğrencilerin, aday başvuru formunu doldurarak, 13-17 Aralık 2021 tarihleri arasında bölümlerine başvuru yapmaları gerekmektedir. Konu ile ilgili duyuru ve dosyalar Düzce Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının web sayfasında yayınlanmıştır.

YÖK Yönetmeliği için tıklayınız.

Başvuru Formu için tıklayınız.

Takvim için tıklayınız.