27.09.2022

Ders Kayıtları Hk.

Üniversitemiz Ön Lisans-Lisans-Lisansüstü öğrencileri, ders kayıtlarını 27.09.2022 - 03.10.2022 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden, https://obs.duzce.edu.tr/ adresinden yapabilecektir.

Hazırlık öğrencilerimizin dersleri sistem tarafından otomatik olarak atanacağından bu öğrencilerimizin ders seçimi yapmalarına gerek yoktur.

Güz Yarıyılında öğrenim süresini aşan öğrenciler, ikinci üniversite olarak üniversitemizde öğrenim gören öğrenciler, yabancı uyruklu öğrenciler ve ikinci öğretim öğrencilerinin; öğrenci katkı payı / öğrenim gideri bedelini Türkiye Halk Bankası Şubeleri, Dialog, Mobil ve ATM’lerinden öğrenci numaraları ile ders seçimi süresi içinde yatırmaları gerekmektedir.

Ders seçme işlemleri cep telefonlarındaki mobil uygulama üzerinden yapılamamaktadır. Bu nedenle bilgisayar üzerinden yapılması gerekmektedir. Sisteme girişte aksaklık yaşayan öğrencilerin belli bir süre sonra tekrar denemeleri gerekmektedir.

Ders kayıtları akademik danışman tarafından 29 Eylül-05 Ekim 2022 tarihleri arasında onaylanacak olup, öğrencinin bu süreci takip etmesi onaylanan ders kaydını kontrol etmesi ve danışman & öğrenci imzalı evrakın danışman tarafından muhafaza edilmesi gerekmektedir (Uyuşmazlık Halinde öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı olun ders seçimi geçerli kabul edilecektir).

Ders seçimlerinin kesinleşmesi için danışman onayı şarttır. Danışman onayı olmayan ders seçimleri geçerli değildir.

Harç (Öğrenim) Ücreti ödemesi gereken öğrenciler ders seçimi yapabilmeleri için harç (öğrenim) ücretini ödemeleri gerekmektedir. Ödemedikleri takdirde ders seçim işlemini yapamayacaklardır.

03 Ekim 2022 tarihinde başlayacak olan Güz Yarıyılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ders Kayıtları hakkındaki ayrıntılı duyuru için tıklayınız.

YKS EK Yerleştirme kayıtları için tıklayınız.

DGS Kayıtları için tıklayınız.

Yurt Müdürlükleri iletişim bilgileri için tıklayınız.