21.02.2023

2022-2023 Bahar Dönemi MYP, Not Ortalaması ve Af Kapsamında Yatay Geçişleri Kabul Edilen Öğrencilerin Kayıtları

2022-2023 Bahar Dönemi Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilen Öğrencilerin Kesin Kayıtları, 20.02.2023 - 23.02.2023 Tarihleri Arasında Fakültemiz Öğrenci İşlerine, Kayıt Olacak Öğrencilerin İstenilen Evraklar İle Birlikte Şahsen Başvuruları İle Yapılacaktır.

Başvuru Kabul/Red Edilen;

Yatay Geçiş Öğrenci Listesi İçin TIKLAYINIZ…

Kesin Kayıt Sırasında Getirilmesi Gereken Evraklar

1. Kayıtlı oldukları üniversiteden alacakları yatay geçişine engel bir durum olmadığına dair belge (Bu belge temin edilemezse de kayıt yapılacaktır)

2.Transkript; başvuran adayın ayrılacağı kurumdan alacağı izlediği bütün dersleri, bu derslerden aldığı notları ve 4'lük sisteme göre genel not ortalamasını gösteren belge, (4'lük sisteme göre not ortalamasını getiremeyen adaylarda "Yükseköğretim Kurulu Dörtlük Sistemdeki Notların Yüzlük Not Sistemindeki Karşılıkları" tablosu kullanılır. Onaylı) (Saydıracak Dersi Olmayanların Transkript Getirmesi Gerekmez. E-Devletten Alınan Belgeler Kabul Edilecektir.)

3. Ders içeriklerini gösteren belge  (Sadece Başarı ile Geçilen ve Saydırılacak Olan Dersler İçin)

4. Yeni tarihli öğrenci belgesi (Onaylı),

5. Nüfus cüzdanı fotokopisi/Pasaport Fotokopisi

6. ÖSYM Sınav Sonuç Belgesinin internet çıktısı,