27.03.2023

Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen ve 27-28 Nisan 2023 tarihlerinde yapılması planlanan "Atılım Üniversitesi Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Öğrenci Kongresi (MÜBAK 2023)" tarihi 11-12 Mayıs 2023 olarak güncellenmiştir.

Hibrit olarak gerçekleşecek olan ve mühendislik disiplinlerinde lisans veya lisansüstü eğitimlerine devam etmekte olan öğrencilerin yapmış oldukları araştırmalarda elde etmiş oldukları çıktıların sunulması için bilimsel bir ortam oluşturulması amaçlanan kongrede, öğrenci sunumlarının yanı sıra hem akademiden hem de sektörden davetli konuşmacılar yer alacak olup bilim insanı adayı olan öğrenciler, deneyimli araştırmacılar ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacaktır.

Afiş için tıklayınız.