31.10.2022

Mühendislik Tamamlama Kayıtları

2022 Mühendislik Tamamlama Yerleştirme Sonuçlarına Göre Fakültemize Yerleşen Öğrencilerin Kayıtları E-Devlet Üzerinden  (Elektronik) Kayıtları 01-02 Kasım 2022 Tarihleri Arasında Yapılabilecektir. Şahsen Kayıtlar İse 01-04 Kasım 2022 Tarihleri Arasında Fakültemiz Öğrenci İşleri Ofisinden Yapılacaktır.

Not:  E-Devlet Üzerinden  (Elektronik) Kayıt Yapan Öğrenciler Ayrıca Kayıt İçin Herhangi Bir Evrak Getirmeyeceklerdir.

Not 2:  Fakültemize Mühendislik Tamamlama İle Kayıt Yaptıran Öğrenciler, 07-11 Kasım 2022 Tarihleri Arasında Türkiye Halk Bankası Şubeleri, Dialog, Mobil ve ATM’lerinden Öğrenci Numaraları İle Öğrenin Harçlarını Ödedikten Sonra Aşağıda Yer Alan Ders Ekleme Formunu Danışmanı İle Doldurup, İmzalayarak Bölüm Sekreterliğine Teslim Etmesi Gerekmektedir.

Ders Ekleme Formu İçin TIKLAYINIZ…

Şahsen Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1- “Lisans Diplomasını”Nın Aslı Ya Da Yeni Tarihli “Mezuniyet Belgesi”Nin Aslı.

2- Yerleştirme Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı

3- Nüfus Cüzdan Fotokopisi

4- 4 Adet 4.5x6 Ebadında Son 6 Ay İçinde Çekilmiş Vesikalık Fotoğraf

5- 1 Adet A-4 Ebadında Büyük Beyaz Zarf Ve 6 TL.’Lik Posta Pulu

6- 28 Yaşından Büyük Olan Erkek Adayların “Askerlikle İlişkisi Yoktur” Belgesi. (28 Yaşından Büyük Yükümlülerin “Askerlikle İlişiği Yoktur” Belgesi Olmadan Kesinlikle Kayıtları Yapılmayacaktır.)