23.12.2022

CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi Duyurusu

Kıymetli öğrencilerimiz, Üniversitemiz ile Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında faaliyetlerini sürmekte olan Genç Ofis, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında öğrencilerimize yönelik çeşitli eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler sürdürmektedir. Bu kapsamda Genç Ofis tarafından Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde 28 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 15:00'da Cumhuriyet Konferans Salonu'nda "CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi" gerçekleştirilecektir.

Eğitim; Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Senem ÇOLAK YAZICI tarafından verilecek olup, özgeçmiş kavramı, CV hazırlama, iş bulma platformları, sosyal medya ile iş bulma, ilan okuyabilme, mülakata hazırlık ve ön mektup, kıyafet seçimi, mülakat soruları, mülakat süreci hataları, maaş isteyebilme ve maaş pazarlığı alt başlıklarından oluşmaktadır.

CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi katılım belgeli olup, siz değerli öğrencilerimizin katılımın sağlanmasını rica ederiz.