23.08.2023

Erasmus Brussels University of Applied Sciences and Arts’dan Fakültemize Ziyaret

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Akalın, Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırmalarını yapmak üzere TÜBİTAK Projesi kapsamında görevli bulunduğu Kurum ile Düzce Üniversitesi arasında “Üniversitelerarası Uluslararası işbirliklerinin geliştirilmesi ve Düzce Üniversitesinin yerinde tanınması” amacıyla Brüksel, Belçika, Vrije Universiteit Brussel/Erasmus Brussels University of Applied Sciences and Arts’da görevli olan Lecturer, PhD-researcher Dennis Demedts ile birlikte 8 Aralık 2022 tarihinde Fakültemizi ziyaret etti.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Şerif Demir ile Dekan Yardımcımız ve Hemşirelik Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Atiye Erbaş ile birlikte akademik faaliyetler, bilimsel araştırmalar ve iş birliği imkânları başta olmak üzere çeşitli konuların görüşüldüğü ziyaret sonunda Lecturer, PhD-researcher, Dennis Demedts nazik misafirperverlik için memnuniyetini ifade ederek teşekkürlerini iletti.