16.06.2022

2021-2022 ÖY YAZ ÖĞRETİMİ DUYURUSU

Yaz okulunda kesin kayıt işlemleri 14.06.2022-17.06.2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

20.06.2022 - 12.08. 2022 Yaz Okulu (ÖN LİSANS-LİSANS) (7 Hafta)

Yaz okulundaki derslerin tamamı yüz yüze yapılacaktır. Devam koşulu aranacaktır.

Derslere 10 (on) öğrenciden daha az öğrencinin kayıt yapması durumunda, ilgili ders açılmayacaktır. Söz konusu ders için yatırılan ücret iade edilecektir.

Hatalı olarak yatırılan ücretler kesinlikle iade edilmeyecektir.

YAZ OKULUNDA FARKLI BİRİMDEN DERS SEÇME KILAVUZU

YAZ OKULUNDA DİĞER ÜNİVERSİTELERDEN GELEN ÖĞRENCİ BAŞVURULARI KILAVUZU

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ DERS LİSTESİ VE ÜCRET BİLGİSİ İÇİN TIKLAYINIZ.

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ YAZ OKULU DERS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ DERS LİSTESİ VE ÜCRET BİLGİSİ İÇİN TIKLAYINIZ.

FAKÜLTEMİZDE AÇILMAYAN DERSLERİ DİĞER ÜNİVERSİTE YAZ ÖĞRETİMİNDEN ALMAK İÇİN FORMA TIKLAYINIZ. (Formu doldurup imzalayarak sabf@duzce.edu.tr adresine e-posta atınız ve onaylanıp onaylanmadığına dair cevap e-postası bekleyiniz.)

HARÇ İADE FORMU

YAZ OKULU DERS SEÇİMİ, YAZ OKULU ÜCRETİ İŞLEMLERİ HAKKINDA

1-Düzce Üniversitesi öğrencileri OBS kullanıcı adı ve şifreleri ile ders seçme ekranından giriş yaparak ders seçimlerini yapacaklardır.

2-Düzce Üniversitesi öğrencisi olup farklı bölümlerden ders seçen öğrencilerin dersleri, bölüm öğrenci işleri ya da bölüm başkanlığınca onaylanacaktır. (dersin % 80 AKTS ve içerik uyumuna göre)

3-Diğer Üniversite öğrencileri öncelikle ön kayıt ekranından giriş yaparak gerekli bilgileri doldurduktan sonra diğer üniversitelerden Başka Bir Üniversiteden Yaz Okuluna Gelen (Misafir Öğrenci) olarak kayıt edilecektir. Bu aşamadan sonra ders seçimi yapabileceklerdir.

4-Ders seçimini yapan öğrenci, ders seçimine göre hesaplanan yaz okulu ücretini öğrenci numarası (diğer üniversitelerden başvuran öğrenciler için T.C. kimlik numarası) ile Halkbank Şubelerinden veya bankamatiklerinden (ATM) ödeyebilecektir. Kesinlikle herhangi bir hesaba EFT ya da havale yapılmayacaktır. Harç ücreti öder gibi ödeme yapılacaktır.

5-Öğrenciler en çok 24 AKTS seçebilecektir.

6-Ders seçimlerinde öğrenciler ders seçimi yaparken % 70 devam koşulu (uygulamalı dersler % 80) ile derslerin çakışma duruma dikkat etmeleri gerekmektedir.

7-Lisans öğrencileri, yaz okulunda ön lisans programlarından ders alamazlar.

8- Ayrıntılı bilgi için Düzce Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesi'ni inceleyiniz.