16.05.2023

Yabancı Dil Final Sınav Tarihleri

Yabancı Dil II–IV (İngilizce II–IV) Final Sınavları Düzce Üniversitesi Sınav Sistemi https://sinav.duzce.edu.tr/ üzerinden yapılacak olup, ilgili öğrencilerimizin aşağıdaki sınav takviminde grupları için belirtilen tarihlerde ve saat aralıklarında https://sinav.duzce.edu.tr/ adresi üzerinden giriş yaparak sınavlarını tamamlamaları gerekmektedir.

1. GRUP - 2 Yıllık Birimler: Tüm Meslek Yüksekokulları
AKÇAKOCA MESLEK YÜKSEKOKULU HARİÇ
2 Saatlik Yabancı Dil II (İngilizce II) Dersleri & (Ders Materyali: English For Life - Beginner)
SINAV SAATİ: 14.00 – 15.40 SAATLERİ ARASI; SINAV SÜRESİ: 50 Dakika
SINAV SÜRESİ: Sınav 19 Haziran 2023 tarihinde saat 14.00 itibariyle erişime açılmış olacaktır. Sınav süresi, sınava giriş yapıldıktan sonra 50 dakika olup, sınava erişim ve cevaplama işlemi 15.40'da kapatılmış olacaktır.

2. GRUP - 4 Yıllık Birimler:
TIP FAKÜLTESİ ve AKÇAKOCA TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU HARİÇ
 2 / 3 Saatlik Yabancı Dil II (İngilizce II) Dersleri & (Ders Materyali: Smart Choice 1)
SINAV SAATİ: 13.00 – 14.40 SAATLERİ ARASI; SINAV SÜRESİ: 50 Dakika
SINAV SÜRESİ: Sınav 20 Haziran 2023 tarihinde saat 13.00 itibariyle erişime açılmış olacaktır. Sınav süresi, sınava giriş yapıldıktan sonra 50 dakika olup, sınava erişim ve cevaplama işlemi 14.40'da kapatılmış olacaktır.

3. GRUP - 4 Yıllık Birimler:
TIP FAKÜLTESİ ve AKÇAKOCA TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU HARİÇ
4 Saatlik Yabancı Dil II (İngilizce II) Dersleri & (Ders Materyali: Smart Choice 2)
2 Saatlik Yabancı Dil IV (İngilizce IV) Dersleri & (Ders Materyali: Smart Choice 2)
SINAV SAATİ: 15.00 – 16.40 SAATLERİ ARASI; SINAV SÜRESİ: 50 Dakika
SINAV SÜRESİ: Sınav 20 Haziran 2023 tarihinde saat 15.00 itibariyle erişime açılmış olacaktır. Sınav süresi, sınava giriş yapıldıktan sonra 50 dakika olup, sınava erişim ve cevaplama işlemi 16.40'da kapatılmış olacaktır.

Notlar:
Yukarıda belirtilen ortak İngilizce derslerinin dışındaki Mesleki İngilizce, Akademik İngilizce ve diğer İngilizce Derslerinin Final Sınavları ile ilgili detaylar / kriterler sorumlu öğretim görevlisi tarafından belirlenecektir.
Ortak İngilizce derslerinin Final Sınavlarında *öğrencilere sorular arasında (ileri) - geri yönde ilerleme hakkı verilmeyecektir.
Diğer İngilizce derslerinin Final Sınavlarında bu hakkın verilip verilmeyeceği hususu ilgili ders sorumlusunca belirlenebilecektir.