Sanat ve Tasarım Fakültesi
18.01.2023

MİMARLIK BÖLÜMÜMÜZÜN BAŞARISI

Düzce Üniversitesi ve Düzce Teknopark iş birliği ile fikirden-şirkete uzanan bir serüven olan “Girişimcilik Maratonu 2023” 13-15 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.  48 saatlik uykusuz maratona katılarak yenilikçi iş fikirleri ile teknoloji geliştirmek, Düzce Teknopark Kapsül Kuluçka Merkezi’nde yer alma şansına sahip olmak isteyen 16 ekip yarışmıştır. 16. Ocak 2023 tarihinde Cumhuriyet konferans salonunda gerçekleştirilen değerlendirme süreci sonucu; BİGES Kompozit isimli ekip; "Atıklardan Kompozit Malzeme Eldesi" isimli iş fikriyle 30.000 TL'lik birincilik ve  patent  olmak üzere iki ödüle layık görülmüştür.   BİGES Kompozit isimli ekip başı Beyza Aslan (Mimarlık 4. Sınıf öğrencisi),  Setenay Gökçe Sultan Gül  (Mimarlık 4. Sınıf öğrencisi), Emin Öztürk (Makine mühendisi yüksek lisans öğrencisi) ve Ahmet Kömürcü (Makine mühendisi yüksek lisans öğrencisi)'nden oluşmaktadır.  Bütün öğrencilerimizle gurur duyuyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.