10.06.2022

Kep, Cübbe, Şal Kiralama ve Satın Alma İşlemleri

Üniversitemiz 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri 29 Haziran – 01 Temmuz 2022 tarihleri arasında Üniversitemiz Stadyumunda gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda Kep, Cübbe, Şal kiralamak isteyen öğrencilerimize kiralama bedeli 50 TL satın alma bedeli ise 200 TL olarak belirlenmiştir. Mezuniyet günü oluşan yoğunluk sebebiyle mezuniyet saatini kaçırmama açısından belirtilen mezuniyet tarihinden önce Kep ve Cübbelerin teslim alınması önemle rica olunur.

Satışlar M-1 (Dekanlık Binası) Z12 numaralı ofiste gerçekleşecektir.

İletişim Murat ŞEN Dahili: 4530

Mezuniyet cübbelerini kiralamak isteyen öğrenciler ilk etapta satış bedelini ödeyeceklerdir. Mezuniyet sonrası Kep ve Cübbeleri iade etmek suretiyle kiralama bedeli hariç ücret iadelerini alabileceklerdir. Cübbelerin son teslim tarihi 08.07.2022 olarak belirlenmiştir.