24.05.2022

Biyosistem Mühendisliği Bölümü’müzden 12. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi’ne katılım

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz Kırşehir Üniversitesi’nde 20-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında “TARIMDA YEŞİL DÖNÜŞÜM” ana teması ile düzenlenen 12. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi’ne poster bildirileri ile katılarak poster sunumlarını gerçekleştirmişler ve bölümümüzü ve fakültemizi başarılı bir şekilde temsil etmişlerdir.

Doç. Dr. Pınar GÖÇ RASGELE danışmanlığında Biyosistem Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencilerimiz Mine KAYA ve Fatma PEKER “Seralarda Güneş Enerjili Led Işık Sistemlerinin Kullanımı: Prototip Tasarımı” isimli poster bildiri ve Doç. Dr. Bekir ÇEVİK’in danışmanlığında Biyosistem Mühendisliği Bölümü 3. Sınıf öğrencilerimiz Seda ŞAHİN ve Dilan HAMARAT “Biyokompozit Malzemeler ve Tarımsal Atıklar” ve “Tarım Makinelerinde Korozyon Problemi ve Türleri” isimli poster bildiriler ile Kırşehir Üniversitesi’nde düzenlenen 12. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi’ne katılmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Öğrencilerimizin poster bildirilerine aşağıdaki bağlantı adresleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

1) Seralarda Güneş Enerjili Led Işık Sistemlerinin Kullanımı Prototip Tasarımı

2) Biyokompozit Malzemeler ve Tarımsal Atıklar