8.11.2022

Biyosistem Mühendisliği Bölümü öğrencileri için Türk Traktör firmasına teknik gezi düzenlendi

[BSM305] Mesleki Uygulama I dersi kapsamında 07 Kasım 2022 tarihinde Türk Traktör Firmasının Sakarya İli Erenler İlçesindeki traktör montaj fabrikasına teknik gezi düzenlendi. Teknik gezide öğrencilerimize fabrika hakkında genel bilgilendirme sunumu yapıldıktan sonra, montaj ve kalite kontrol hatları yerinde incelendi. Öğrencilerimiz hatların incelenmesi  esnasında hatlarda yapılan işlemler, uygulanan otomasyon yöntemleri, montaj ve kalite süreci ile ilgili konularda, Türk Traktör yetkililerinden ve dersi veren Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Bülent PİŞKİN tarafından bilgilendirildiler.

Biyosistem Mühendisliği Bölümü olarak teknik geziyi düzenleyen Sayın Dr. Öğr. Üyesi Bülent PİŞKİN’e, öğrencilerimizi misafir eden Türk Traktör yetkililerine ve Teknik Gezinin gerçekleşmesi için desteklerini esirgemeyen Ziraat Fakültesi Dekanlığı ve Düzce Üniversitesi Rektörlüğüne teşekkür ederiz.