31.10.2022

Biyosistem Mühendisliği Bölümü 1. Sınıf öğrencileri için Öğrenci-Danışman Toplantısı Düzenlendi

Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Pınar GÖÇ RASGELE ve Biyosistem Mühendisliği Bölümü 1. Sınıf öğrencilerinin danışmanı Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bekir ÇEVİK, Bölümümüz 1. sınıf öğrencileriyle 31 Ekim 2022 Pazartesi günü yüz yüze toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda öğrencilerin, Eğitim Öğretim sürecinde karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri, duyuruların yapılması ve takibi konuları, Sosyal Sorumluluk Projeleri, TUBİTAK öğrenci projeleri ve Teknofest yarışmalarına başvurular gibi çeşitli konular hakkında bilgilendirme ve fikir alış-verişi yapıldı. Toplantıya katılan Doç. Dr. Pınar GÖÇ RASGELE ve Doç. Dr. Bekir ÇEVİK öğrencilerimizin eğitim öğretim sürecindeki ve diğer konulardaki sorularını yanıtladı. Ardından öğrencilerin görüş, istek ve önerileri dinlendi. Toplantı sonunda öğrencilere eğitim kalitesini arttırmak ve sunulan hizmetlere yönelik görüş ve düşüncelerini almak amacıyla oluşturulmuş bir anket uygulandı. Toplantı, toplantıya katılan Öğretim Üyeleri ve öğrencilerin iyi temennilerde bulunmasıyla son buldu.