2.09.2022

Öğrencimiz 2022 Tecrübe Paylaşım Programına Katıldı

Biyosistem Mühendisliği Bölümümüzden mezun öğrencimiz Fatma Peker, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) düzenlediği “2022 Tecrübe Paylaşım Programına katılmaya hak kazandı.

Program kapsamında Moğolistan’ a yapılan gezide Ulanbator T.C. Büyükelçiliği ziyareti, Nalayh Belediyesi Sağlıklı Gıda-Sürdürülebilir Hayat Sivil Toplum Kuruluşu’na TİKA tarafından yapılan kışlık seranın yerinde incelemesi, Bayangol Belediyesi Agro Parkında Türk Moğol öğrencilerinin Moğolistan Cumhurbaşkanı’nın 1 milyar ağaç dikimi projesi kapsamında ağaç dikim etkinliği, Bayangol Belediyesi Kışlık Serada tohum yetiştirme ve dikim etkinliği gibi faaliyetlerde bulunan öğrencimiz 8 gün süren program sonrası Türkiye’ye döndü.

Mezun öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.