14.10.2022

Biyosistem Mühendisliği Bölümü öğrencileri için Yaban Mersini Bahçesine teknik gezi düzenlendi

[BSM401] Basınçlı Sulama Sistemlerinin Tasarımı dersi kapsamında Kalıcı Konutlar bölgesinde bulunan Yaban Mersini Bahçesine teknik gezi düzenlendi. Teknik gezide öğrencilerimiz, Bahçede bulunan sulama sistemi, sistemin işletilmesi, yatırım maliyeti gibi konularda, Peyzaj Mimarı Mahmut Birincioğlu ve dersi veren Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki DEMİR tarafından bilgilendirildiler.

Biyosistem Mühendisliği Bölümü olarak teknik geziyi düzenleyen Sayın Prof. Dr. Zeki DEMİR’e, öğrencilerimizi misafir eden Peyzaj Mimarı Sayın Mahmut Birincioğlu’na ve Teknik Gezinin gerçekleşmesi için desteklerini esirgemeyen Ziraat Fakültesi Dekanlığı ve Düzce Üniversitesi Rektörlüğüne teşekkür ederiz.