16.11.2023

Biyosistem Mühendisliği Bölümü öğrencileri için Öğrenci-Danışman Toplantısı Düzenlendi

Bölümümüz Öğretim Üyeleri danışmanı olduğu Biyosistem Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle yüz yüze toplantı gerçekleştirdi. Toplantılarda öğrencilerin, Eğitim Öğretim sürecinde karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri, Sosyal Sorumluluk Projeleri, TUBİTAK öğrenci projeleri ve Teknofest yarışmalarına başvurular gibi çeşitli konular hakkında bilgilendirme ve fikir alışverişi yapıldı. Toplantılarda Bölümümüz Öğretim Üyeleri öğrencilerimizin eğitim öğretim sürecindeki ve diğer konulardaki sorularını yanıtladı. Ardından öğrencilerin görüş, istek ve önerileri dinlendi. Toplantıların sonunda öğrencilere eğitim kalitesini arttırmak ve sunulan hizmetlere yönelik görüş ve düşüncelerini almak amacıyla oluşturulmuş bir anket uygulandı. Toplantılar, toplantıya katılan Öğretim Üyeleri ve öğrencilerin iyi temennilerde bulunmasıyla son buldu.