Ziraat Fakültesi
16.05.2022

Fakültemizde İç Değerlendirme Geri Bildirim Toplantısı Gerçekleştirildi

Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde Kalite Güvence Sistemi çalışmalarının, etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi, sürekli geliştirilmesi ve iyileştirilmesi amacıyla; Fakültenin mevcut durumunu daha iyi analiz etmek ve gelecekle ilgili öngörülerini sağlam bir zemine oturtmak adına Sürekli İyileştirme Koordinatörlüğü tarafından “İç Değerlendirme Geri Bildirim Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantı kapsamında Değerli Rektörümüz Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan GENÇ, Sürekli İyileştirme Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Ayla KEÇECİ ve Genel Sekreterimiz Sayın Hasan Sadi ATEŞ fakültemizi ziyaret ettiler.

Fakültemiz Dekanlık toplantı odasında düzenlenen toplantıda 2021 yılında iç değerlendirme süreci karşılıklı değerlendirilerek gerçekleştirilen iyileştirmeler yerinde incelendi. Fakültemizde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR ile Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Sevcan ÖZTEMİZ bilgi paylaşımında bulundu. Fakültemizin mevcut durumu ile gelecekteki planları hakkında görüş alış verişinde bulunulan toplantı sonrasında Rektörümüz özverili çalışmalarından dolayı akademik ve idari personelimize teşekkür etti.

Fakültemizi ziyaretleri ve bugüne kadarki destekleri için Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR hocamıza, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan GENÇ, Sürekli İyileştirme Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Ayla KEÇECİ ve Genel Sekreterimiz Sayın Hasan Sadi ATEŞ’e  teşekkür ederiz.