1.07.2022

Fakültemizde Mezuniyet Gururu Yaşandı

Üniversitemiz Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet töreninde Fakültemiz öğrencileri mezuniyet gururu yaşadı. Tören programına; Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. İdris ŞAHİN, fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Sevcan ÖZTEMİZ, Dekan Yardımcıları Sayın Doç. Dr. Hülya TORUN ve Doç. Dr. Hüseyin GÜNGÖR, Bitki Koruma Bölümü Bölüm Başkanı, Prof. Dr. Emine DEMİR ÖZDEN, Biyosistem Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Doç Dr. Pınar GÖÇ RASGELE, Fakültemiz öğretim elemanları, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Sevcan ÖZTEMİZ yaptığı açılış konuşmasında, öğrencilerimize, onların eğitimlerini üstlenen öğretim üyelerine ve onları yetiştiren velileri ve ailelerine seslendi. Eğitim hayatlarını başarıyla tamamlayan öğrencilerimize Fakültemizden aldıkları bilgi ve becerilerle mesleki hayatlarında başarıyı elde edebileceklerini, çok çalışmalarını, üretken olmalarını, mesleklerine sahip çıkmalarını ve doğruluk ve dürüstlük ile icra etmelerini dile getiren Prof. Dr. ÖZTEMİZ, tüm mezunları ve ailelerini tebrik etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İdris ŞAHİN yaptığı konuşmada, öğrencilere mezuniyetten sonraki geçiş süreçlerinde ailelerin desteğinin önemine işaret ederek, öğrencilerin hiçbir zaman kendilerine olan saygısını kaybetmemesini temenni etti. Mezunların kendilerini sürekli yenilemelerini, beceri ve erdemin peşinden gitmelerini ve hayal kurmaktan vazgeçmemeleri tavsiyesinde de bulunan Prof. Dr. İdris ŞAHİN, tüm mezunları ve ailelerini tebrik etti.

Açılış konuşmalarının ardından Fakültede derece yaparak mezun olan öğrencilerimize mezuniyet plaketleri takdim edildi. Fakülte birincisi öğrencimiz Ceyda KOÇ’a Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris ŞAHİN ve Fakülte ikincisi öğrencimiz Fatma PEKER’e Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sevcan ÖZTEMİZ tarafından plaketleri takdim edildi.

Bölümlerini dereceyle bitiren öğrencilerimizden Bitki Koruma Bölümü birincisi Ceyda KOÇ ve Bitki Koruma Bölümü üçüncüsü Yusuf  HÖÇÜK’e Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin GÜNGÖR ve Bitki Koruma Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emine DEMİR ÖZDEN, Biyosistem Mühendisliği Bölümü birincisi Fatma PEKER’e Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hülya TORUN ve Biyosistem Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pınar GÖÇ RASGELE, Tarla Bitkileri Bölümü ikincisi Furkan KARA’ya Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hülya TORUN ve Tarla Bitkileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin GÜNGÖR tarafından mezuniyet belgeleri takdim edildi. Törenin son bölümünde ise öğrencilerimiz keplerini atarak mezuniyet coşkusunu yaşadılar.

Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi olarak Fakültemizden mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, meslek yaşamlarında başarılarının devamını diliyoruz.