19.10.2021

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Fakültemiz birinci ve ikinci sınıf öğrencilerimize 2021-2022 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi 11 Ekim 2021 Pazartesi günü gerçekleştirildi. Toplantıya fakültemiz yöneticileri, öğretim elemanları, idari personeli ve öğrencilerimiz katıldı.

Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Sevcan ÖZTEMİZ’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Dekan Yardımcılarımız, Bölüm Başkanları ve öğretim üyelerimizin konuşmaları ile devam etti.

Toplantıda üniversitemizin ve bölümlerin tanıtımı, öğrencilerimizin hak ve sorumlulukları, öğrenci danışmanlıkları, ders seçimi, ERASMUS, FARABİ ve MEVLANA öğrenci değişim programları, sosyal ve kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantı soru-cevaplarla ve öğretim elemanlarımızın dilek ve temennileri ile sonlandırıldı.

2021-2022 Akademik Yılında tüm öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz.