10.10.2022

2022-2023 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

Fakültemizde eğitime yeni başlayan öğrencilerimiz için düzenlenen 2022-2023 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi 6 Ekim 2022 Perşembe günü Üniversitemiz Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Fakültemiz birinci sınıf öğrencileri için düzenlenen 2022-2023 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimine Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Sevcan ÖZTEMİZ, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Hülya TORUN ve Doç. Dr. Hüseyin GÜNGÖR, Fakültemiz Öğretim Üyeleri, Öğretim Elemanları ile Fakültemiz öğrencileri katıldı.

Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Sevcan ÖZTEMİZ yapmış olduğu açılış konuşmasında tarım ve gıdanın önemine vurgu yaparak, Fakültemizi tercih ederek aramıza yeni katılan öğrencilerimizin mesleklerinde donanımlı, karşılaştıkları sorunlara çözüm odaklı yaklaşıma sahip, yenilikçi, girişimci, hedef ve vizyonu olan mühendisler olarak mezun olabilmesi için çalıştıklarını ve bu hedef doğrultusunda Fakültemizin tüm akademik ve idari personelinin yeni eğitim ve öğretim dönemine hazır olduklarını dile getirerek, Fakültemize yeni katılan tüm öğrencilerimize başarılar diledi.

Yeni öğrencilerimizin şehre, Üniversitemize ve kampüs hayatına uyumunu kolaylaştırmak amacıyla düzenlenen programda; Öğrenci İşleri Daire Başkanı, Reşat EKİNCİ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı, Tahir GÜNEY, Dış İlişkiler Koordinatörlüğü ile Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi personellerinin hazırlamış oldukları sunumlar ile öğrencilerimiz bilgilendirildiler. Toplantıda üniversitemizin ve bölümlerin tanıtımı, öğrencilerimizin hak ve sorumlulukları, öğrenci danışmanlıkları, ders seçimi, Erasmus, Farabi ve Mevlana öğrenci değişim programları, sosyal ve kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

2022-2023 Akademik Yılı Eğitim-Öğretim döneminin tüm öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize hayırlı olmasını temenni eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.