22.10.2021

Fakültemiz, Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında Etkinlik Düzenledi

Tarım Öğretiminin 175. Yılı Kutlama Programı etkinlikleri kapsamında 11 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 14:00 da Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından çevrimiçi gerçekleştirilen etkinliğe davetli konuşmacı olarak Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ZİDEK) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gökhan SÖYLEMEZOĞLU katıldı ve “Tarımsal Öğretimin 175. Yılında Akreditasyon” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Etkinliğe, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan GENÇ, Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevcan ÖZTEMİZ ve Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi Akademik Personelleri ve Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Hüseyin DİKMEN katıldı.

Etkinlik, yapılan sunumun genel değerlendirmesi ve soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.