30.05.2022

TARLA BİTKİLERİ ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS PROGRAMI AÇILDI

Akademik ve mesleki kariyerde ilerlemek, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak isteyenler için Düzce Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarla Bitkileri Anabilim Dalında Yüksek Lisans Programı Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığının onayı ile açılmıştır.

2022-2023 Güz yarıyılından itibaren öğrenci kabulüne başlanması planlanan Yüksek Lisans Programı sayesinde ulusal ve uluslararası düzeyde bilime katkı sağlayacak girişimci, yenilikçi, çağdaş ve bilimsel düşünceye sahip, fark yaratan, değer üreten, alanında yetkin bilim insanları ve uzmanlar yetiştirilecektir.

Tarla Bitkileri Anabilim Dalı bünyesinde açılan Yüksek Lisans Programının Üniversitemiz ve Akademi Dünyası için hayırlı olmasını dileriz.

Ziraat Fakültesi Dekanlığı