Bilimsel Toplantı, Çalıştay, Ziyaretler v.b

02-03 Kasım 2023 tarihleri arasında Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans Salonununda Düzce Üniversitesi Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi öncülüğünde ''“1. BATI KARADENİZ SEMPOZYUMU:  HAYVAN DENEYLERİ VE ARAŞTIRMALARINA BAKIŞ” Sempozyumu düzenlendi.

   

   

   

 

 

Düzce Üniversitesi Çilimli Meslek Yüksekokulu Veterinerlik Bölümü Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencileri uygulamalı dersler kapsamında 13.12.2023'te DÜDAM'ı ziyaret etti..

 

 

OSTİM Teknik Üniversitesi ile Jeomed İlaç ve Sağlık Ürünleri A.Ş. (Jeomed) 8.11.2023 tarihinde DÜDAM' ı ziyaret ederek bilgi alışverişi gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Merve ALPAY Koordinatörlüğün de Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Öğrenci Topluluğu'nun (DÜBAT) 06.12.2022 tarihinde  düzenlediği programda, Merkez Müdürü Doç. Dr. Merve ALPAY, Sorumlu Veteriner Hekimi Öğr. Gör. Ali GÖK, Öğr. Gör. Kardelen KOCAMAN KALKAN ve Öğr. Gör. Dr. Neslihan ŞİRİN tarafından, Laboratuvar Hayvanları Bilimi ve Deneysel Araştırmalar hakkında teorik bilgiler aktarıldık tan sonra, Merkeze ait laboratuvarlar tanıtıldı.  Laboratuvar Hayvanları Bilimi ve Deneysel Araştırmalar hakkında teorik bilgiler aktarıldık tan sonra, Merkeze ait laboratuvarlar tanıtıldı.

Üniversitemiz Çilimli M.Y.O Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Dr. Tolga ALTAŞ ve Öğr. Gör. Atakan TEPE' nin 18.11.2021 tarihinde düzenlediği programda, Merkez Müdürü Doç. Dr. Merve ALPAY, Sorumlu Veteriner Hekimi Öğr. Gör. Ali GÖK VE Öğr. Gör. Dr. Neslihan ŞİRİN tarafından, Laboratuvar Hayvanları Bilimi ve Deneysel Araştırmalar hakkında teorik bilgiler aktarıldık tan sonra, Merkeze ait laboratuvarlar tanıtıldı.

Üniversitemiz Geleneksel Ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) öğrenci toplululuğunun 21.02.2020 tarihinde düzenlediği programda, Merkez Sorumlu Veteriner Hekimi Öğr. Gör. Ali GÖK tarafından, Laboratuvar Hayvanları Bilimi ve Deneysel Araştırmalar hakkında teorik bilgiler aktarıldık tan sonra, Merkeze ait laboratuvarlar tanıtıldı.