Sürekli Eğitim Merkezi
24.07.2023

BİTKİLERDE ÜRETİM (ÇOĞALTMA) TEKNİKLERİ KURSU KESİN KAYITLARI BAŞLADI

Üniversitemiz Fındık Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜFAM) ile Sürekli Eğitim Merkezimiz (DÜSEM) tarafından Bitkilerde Üretim (Çoğaltma) Teknikleri Kursu açılacaktır.

Kurs Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

Kesin Kayıt İşlemleri

1.Ödeme Dekontu (Dekont açıklama kısmına "Ad-Soyad-Bitkilerde Üretim Tek." yazılmalıdır.

2.İndirim oranında faydalanacak başvuranlar için;

-DÜ öğrencileri (güncel öğrenci belgesi),

-DÜ personeli (personel kimilk kartı görseli)

Yukarıda belirtilen kesin kayıt evraklarını duyem@duzce.edu.tr adresine göndermeniz halinde kesin kayıt işlemleriniz tamamlanacaktır.(E-posta konu kısmına  "Ad-Soyad- Bitkilerde Budama Tek." yazmanız gerekmektedir.)

Ödeme İşlemleri

Halk Bankası Düzce Şubesi IBAN:  TR86 0001 2009 3270 0044 0000 04

Ücret ödemesinde alıcı kısmına "Düzce Üniversitesi Döner Sermaye Saymanlığı" yazılmalıdır.

Dekontun açıklama kısmına" Ad-Soyad- Bitkilerde Budama Tek." yazılmalıdır.

Kayıt Evraklarını e-posta ile gönderirken, e-posta konu kısmına "Adınız Soyadınız-Bitkilerder Budama Tek." yazılmalıdır.

Dış Katılımcı: 1000TL

DÜ Personel/1. Derece Yakını 800 TL

DÜ Öğrenci: 750 TL

Kursun açılabilmesi için yeterli başvuru sağlanamadığı takdirde kurs açılmayacak, kesin kayıt yaptıran kursiyerlere ücret iadesi yapılacaktır. Konu hakkında başvuru sahiplerine e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır.

İlave sorularınız için  duyem@duzce.edu.tr adresine mail gönderebilirsiniz.